Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω courier (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) στην πόρτα σας σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τις χαρακτηρισμένες δυσπρόσιτες περιοχές . Για την περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή των προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης είναι για όλη την Ελλάδα 2-3 εργάσιμες ημέρες. O χρόνος παράδοσης ποικίλει μόνο σε δυσπρόσιτες περιοχές η σε νησιά με άγονες γραμμές.

Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται από το νόμιμο φορολογικό παραστατικό.

To κατάστημα Medhelp.gr  προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα σε όλες τις παραγγελίες άνω των 45 €. Το κόστος για παραγγελίες κάτω από 45 € είναι η απλή αποστολή +3.30 € και αποστολή με αντικαταβολή +2.20€.

Στις περιπτώσεις όπου οι πελάτες θέλουν επιστροφή των χρημάτων και έχουν πληρώσει είτε με αντικαταβολή – κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας  – με πιστωτική , χρεωστική κάρτα , η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το ακριβές ποσό της απόδειξης τους εντός 15 ημερών και όχι το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής.

Πότε θα παραδώσετε την παραγγελία;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την “Κατάσταση” της παραγγελίας σας μεταβαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».